Kita vs Covid.

mula-mula Covid-19 vs China, lepas ya Covid-19 vs dunia,sambung gik Covid-19 vs Ekonomi, lekak ya Covid-19 vs Psikologi,lanjutnya lagik Covid-19 vs iman, ditambah lagik Covid-19 vs Sabar…. Sigek2 Allah uji. Rami yg dah tumpas bila part masok part mental.Teringat tazkirah di masjid baru-baru tok. Hal Namrud, yg ngakuk diriknya tuhan kerana hidup terlalu lamak dan…… Continue reading Kita vs Covid.

Published
Categorized as general

Intro: www.awgkhairul.com

Lamak juak mikir sebenarnya nak mukak awgkhairul.com tok.. Walaupun nya cuma sekadar nukar nok ujong dari .net ke .com, nya ada juak kesan nya dari segi penggunaan dan kegunaan. Lamak tok, tercuba-cuba dan tercari2 nama dotcom yang sesuai untuk dipakey. Akhirnya decide untuk makey nama dirik pun ajak. Susah nak diexplain kenak lebih senang makey…… Continue reading Intro: www.awgkhairul.com

Published
Categorized as general

Selamat Hari Sarawak

Syukur Alhamdulillah diberik kesempatan dan kelapangan untuk terus mengisik blog. Selamat datang juak ke address baru website tok: http://www.awgkhairul.com. Dah tiba masanya juak. Tapi buat masa tok sikit² dolok lah. Lagik nk merancang apa content or apa benda yg nak aku ketengahkan di sitok.

Published
Categorized as general

P-K-P Bersiri…

Since March 2020, Malaysia masih meletakkan status negara secara negara yg menutup sempadan nya dari dimasuki warga asing utk tujuan perlancongan dan sebagainya. Tok bertujuan mengekang dan memutuskan rantaian virus covid-19 yang maseh menular ketika tok. Sik terkecuali Sarawak, yang turut mengenakan PKP yang diselia dan diuruskan oleh sidak Sarawak Disaster Management Committee yang lebih…… Continue reading P-K-P Bersiri…

Published
Categorized as general

For another better days…

Sik sentiasa hari cerah you… Ada juak waktu nya mendung, buak ari, berangin, ujan panas. Sentiasa nya macam ya. Jangan salah faham. Mulanya, aku kickstart dengan branding baru. Kurang lebih setaun juak lah. Then, aku start utk merasa “feel” barang ya xda dengan aku. I was thinking utk to go beyond Sarawak pun virtual border…… Continue reading For another better days…

Published
Categorized as general